Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Ongeacht de levensfase van u of uw onderneming ondersteunen wij u graag bij het maken van belangrijke beslissingen. Wij treden hierbij op als uw sparringpartner en denken mee in alle facetten van het ondernemerschap. Als startende of ervaren ondernemer is er altijd behoefde aan deskundig advies. Wij sparren graag met u over de bedrijfsvoering en strategie van uw onderneming in de huidige, veranderende omgeving waarbij beslissingen ten aanzien van het behoud van of behalen van meer rendement centraal staan.

Wij begeleiden en adviseren u graag bij uiteenlopende vraagstukken zoals het aanvragen van een financiering of krediet bij groei van uw onderneming,  bij bedrijfsovername,  bedrijfsopvolging of het beëindigen van uw onderneming. Indien gewenst of noodzakelijk voeren wij deze werkzaamheden uit in samenwerking met notarissen en fiscalisten.

Gevestigd in Hengelo

Sinds 1992 is Acsenzo Accountancy en Belastingadvies gevestigd in Hengelo (Overijssel). Ons bedrijf telt in totaal vijftien medewerkers en wij verlenen onze diensten aan alle soorten ondernemers en ondernemingen, waarbij de focus ligt op het MKB. Ook verenigingen, stichtingen en particulieren kunnen voor ondersteuning en advies bij ons terecht.