Accountancy

Financiële administratie

Indien gewenst verzorgen wij de gehele financiële administratie van uw onderneming. Hierbij kunt u denken aan het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, bankafschriften en kasboeken. Door tijdig en efficiënt uw administratie te voeren heeft u op ieder moment inzicht in uw financiële situatie en kunt op basis daarvan beslissingen nemen.

Indien u zelf de administratie voert kunnen wij u ondersteunen bij de inrichting zodat aan alle wettelijke verplichtingen wordt voldaan.  Acsenzo biedt ook de mogelijkheid om online uw administratie bij te werken. Middels een directe koppeling met onze software kunnen wij u direct ondersteunen bij vragen.


Financiële rapportages

Aan de hand van de financiële administratie kunnen wij u voorzien van diverse financiële rapportages. Op het moment dat uw administratie is bijgewerkt kunnen wij u tussentijdse cijfers aanbieden zodat u direct weet hoe uw onderneming er voor staat. Door u te voorzien van actuele managementinformatie  kunt u tussentijds bedrijfsbeslissingen nemen in plaats van achteraf bij het bespreken van de jaarrekening. Uiteraard kunnen wij u ook ondersteunen bij het opstellen van begrotingen, prognoses en financieringaanvragen.


 Online boekhouden

Wij bieden u de mogelijkheid zelf uw administratie te verwerken in Online Boekhouden. Door zelf uw administratie te verwerken kunt u kosten besparen en efficiënt met ons samenwerken. Alle ingevoerde gegevens zijn direct in onze software beschikbaar. Online Boekhouden biedt veel mogelijkheden zoals de Module Verkoop waarin u uw klanten kunt factureren en de facturen automatisch financieel verwerkt worden. Tevens kunt u online beschikken over belangrijke overzichten zoals de winst- en verliesrekening, openstaande posten debiteuren/crediteuren en omzet per klant.

Heeft u een vraag? Stel deze direct aan een van onze experts!

Ben ten Broeke
074 291 3676

Ruben Kokhuis
074 291 3676

Gevestigd in Hengelo

Sinds 1992 is Acsenzo Accountancy en Belastingadvies gevestigd in Hengelo (Overijssel). Ons bedrijf telt in totaal vijftien medewerkers en wij verlenen onze diensten aan alle soorten ondernemers en ondernemingen, waarbij de focus ligt op het MKB. Ook verenigingen, stichtingen en particulieren kunnen voor ondersteuning en advies bij ons terecht.